Haining Qianlang gume zmnožek tovarna je specializirano za proizvodnjo Gumeni izdelki za več kot 20 let. Nahajamo se v mestu Haining, Zhejiang Province, v bližini Shanghai. Smo ohranjanju poštenost, kakovost prvi, kupec najprej za namen.


Izdelki

Smo lahko supplya široko paleto izdelkov gume izpolnjuje customerrequirements, standardni partssuch kot O-obročki, quad-obroči, proti-obroči in ballsare gume uporablja inall industrije. Razen standardnih delov, lahko dobavljamo po meri narejenimi, ki je zdaj velik odstotek našega poslovanja. Smo lahko načrtujejo in proizvajajo posebne izdelke kot risbe ali vzorce z raznoliko izbiro materiala in obdelave tehnologije in prilagojene gumenih kot grommets, podložke, tesnila, odbijači, puše, svečke, meh, extrusionsand tako naprej. Med thepast 20 let, imamo veliko izkušenj rešitve po meri.

Posebnimi potrebami pogosto zahtevajo posamezne rešitve, naslednje ugodnosti:

Čas razvoja ●Reduced

Zmanjšani stroški

Izbiro pravih materialov

Prototipov in vzorcev, ki so izdelani pri nas

Pristojen proizvodnje

Visoko kakovost izdelkov


Materialov

OurMaterialsinclude Vtion, NBR, silikona, EPDM, NR, PU, CR, HNBR, SBR, IIR, Fluorosilikonski, Aflas, FFKM, itd. In ostali specialni materiali, kot so NR andamp; Mešanica SBR, NBR andamp; Optimalna zmes PVC, lahko tudi glede na vaše zahteve.


Kulture

Naše tovarne v skladu z iskrenosti je upravljanje idejo.

Naš namen je zanesljive kakovosti, razumno ceno in izjemno storitev.

Upamo, da postane vaš najbolj zanesljivega partnerja za sodelovanje.

Verjamemo, da win-win je res zmaga!


Zdaj gradimo dobre odnose z veliko kupcev po vsem svetu, njihovo stalno nalog je velika spodbuda za nas. Bomo odraščajo z našimi strankami in vedno jim kakovosti izdelkov.