Ko je kuhana v priporu za gumenih zmesi

(1), in mešani rafiniranje gume materiala po vzorcu zahteve debeline Xia tablete, Xia tablet Hou mora kuhana v, shranjevanje Yu guma skladišče, nameščeni v stanovanje in čist, in suho kovinski odbor Shang hlajenja na pri sobni temperaturi (učinkovito upravljanje metode je bo rafiniranje v gume zložene Yu Tajvan avtomobila, free Mobile), nato v 23 +/-2 ℃ pogoji Xia , Park 22-24 ur, in prepreči sesanju plima. Krmne, ko je treba predelati, predela treba smola in nežno roll predela čas zahteve.

(2) skladiščenje krmnih je treba pravilno upravljati, ali kakovosti lahko tudi pride do težav, kot so blage pripeke.

Guma med skladiščenjem, temperatura in skrajševanje skladiščenje čas je treba nadzorovati, da bi se izognili Užasna. Plastičnega materiala, se obračuna glede na prednostne naloge. Nagnjeni k pripeke ali nestabilen zalog iz plastičnega materiala, da se obravnavajo drugače, ne samo ločena, pogosto motijo, za pravočasno razširjanje notranje toplote in uporabo čim prej. Enostavno za ožganine spojina struženje enkrat vsakih 2-3 dni, standardni plastični materiali pa enkrat vsakih 6-7 dni. Vrnil plastičnih materialov, zlasti je to ostanki, hraniti ločeno, ne s samorasel film mešani. V načrtu, da so točni in da zmanjšati zaostanke in skrajša čas cikla.

Visoke poletne temperature, s posebno pozornostjo za upravljanje. Hladilni načinov skladiščenja so: izolacija, hlajenje vodno hlajenje obtoku določena podzemna klimatska naprava iz gume ali plastične shranjevanje krmnih; lahko tudi vodne zavese plastike, in sicer, likoven obdati z razpršenim cevi, zbiralno na vreče, da se ohladi.