Gumijasto belilo

V gumarski industriji, imenovani škropljenje Frost, je posledica delnih ali vseh gumenih izdelkov v prisotnosti visokih koncentracij kompleksnih sredstev v površinskem prelivu, kondenzacija v zmrzal, kremna pršila je predvsem vulkanizator, uporaba naravnih guma je žveplo.

Rešitev je: polno mešanje, tako da je koordinacijsko sredstvo enakomerno razpršeno. Pravilno dodajanje borovega katrana v gumo in tekočem kumaronu lahko poveča topnost veziva za zmanjšanje pojava zmrzal.

Pojav oblake podobne ali bel prahu na površini gumijastega proizvoda zaradi migracije tekočega ali trdnega veziva znotraj sestavljene ali vulkanizirane lepilne snovi. To je posledica uporabe žvepla, parafinskega voska, nekaterih starih sredstev in mehčalcev, ki presegajo njihovo topnost v gumi. Da bi preprečili škropljenje zmrzali, bi moralo biti zgoraj razlićni odmerek zmesi primeren, da se lahko za preprećitev uporabe netopnega żvepla uporabijo na splośno żveplo rumeno razpršilno kremo.

Spray je znan tudi kot pršenje (cvetenje), je gumijasta obdelava skupnih težav s kakovostjo, se nanaša na vulkanizirane gume ali vulkanizirane gume, ki jih vsebuje agent, da se preselijo na površino in pojav padavin. Včasih je pršenje kristal, podoben zmrzali, zato ga običajno imenujemo "zmrzal." Večina zmrzali je žveplo, ker je žveplo najpogosteje uporabljeno v splošnem gumijastem vulkanizacijskem sredstvu, pri nizki topnosti gume pa je tako enostavno pršiti. Pravzaprav iz videza pršila ni nujno, da je zmrzal, temveč tudi oljno (sredstvo za mehčanje, plastifikator) ali prah (več polnil, agensov, promocijskih sredstev itd.) Materiala in celo videl tudi žveplo iz ogljikovega dioksida.