Podrobna razlaga gumijastega tesnila

Visoko elastična polimerna spojina. Delimo ga na naravni in sintetični kavčuk. Naravni kavčuk je izdelan z izvlečenjem gum iz dreves, gum in drugih rastlin, sintetična guma pa s polimerizacijo različnih monomerov. Gumijevi izdelki se široko uporabljajo v vseh vidikih industrije ali življenja.


Gumijasto tesnilo je neke vrste univerzalna osnovna komponenta v tesnilni napravi, ki ima zelo pomembno vlogo v nasprotju s puščanjem in tesnjenjem. Rešite težavo puščanja in tesnjenja v procesu osvajanja narave. Bil je pomemben način za spodbujanje tehnološkega napredka, preprečevanje in zmanjšanje onesnaževanja okolja. Gumijasto tesnilo je vrsta gumenega izdelka, ki se široko uporablja v tehnologiji tesnjenja. Ker ima kavčuka dragocen elastičen polimerni material, bo široko temperaturno območje povzročilo majhne obremenitve v različnih medijih, kar bo povzročilo velike deformacije, ki lahko zagotovijo kontaktni tlak, kompenzirajo puščanje pušča in dosežejo namen tesnjenja.


Glavni proizvodi so gumijasti tesnilni obroč, gumijasto tesnilo, prirobnica tesnilo, blok za blaženje gume, gumijast O-obroč, V-obroč, X-obroč, Y-obroč in drugi izdelki iz gume različnih oblik, velikosti, barv, trdote in materialov, gumijasti trak, gumijasti trak, gumijasta plošča, O-obroč, pravokoten obroč, okrogla gumijasta kroglica, diamantna gumijasta kroglica, kvadratno tesnilo, tesnilo merilnika olja, dvojni tesnilni obroč, prirobnica, kvadratna prirobnica, tesnilo Block, ravno o, plastično vedro, podaljšana škatla itd.