Razprava o tem, kako ravnati z visoko trdoto in majhnim pomanjkanjem silikonskih izdelkov

Silikagel je vrsta gume, silikagela na sposobnost adsorbcije vode velike, nizke temperature regeneracije, poceni. Dobra izvedba silikona se pogosto spreminja v trakove iz silikagela, odporne proti visokim temperaturam, silikonske plošče. Veliko izdelkov na trgu je uporaba silikonske gume, na primer veliko crtanih mobilnih telefonskih školjk, lepota človeškega prsnega polnila, kremenčevega odtenka itd., So številni izdelki in silikonski materiali neločljivi.


Izdelki iz silikonskih gumov Trdota je mejna vrednost učinkovitosti izdelka, a tudi veliko prilagojenih posebnih izdelkov iz silikona kupci so zelo zaskrbljeni zaradi velikosti trdote, ki določa uporabo izdelkov s silikagelom in obsegu uporabe, bodisi da se prilagaja uporabi okolja in druge pomembne kazalnike, ali je mogoče doseči predvideni učinek.

Na splošno je trdota silikonskih izdelkov 30-80 stopinj, v tem obsegu je bolj pogosta, vendar manj kot 30 stopinj v predelavi podjetja, saj je v 30 stopinjah presegla obseg trdnih silikagelnih izdelkov večinoma silikonska guma, postopek oblikovanja je tudi večinoma hidravlični stroj za oblikovanje. Nižja trdota ni samo škodljiva proizvodu nihala, pač pa tudi zaradi svoje poltekoče notranje strukture v visokotemperaturnem vulkanizacijskem procesu proizvaja mehurčke, poltrajnost adsorpcije je večja, tako da lažje absorbira prazno praznjeni prah zraka, zato smo izbrali to vrsto izdelkov silikonske zahteve materiala so zelo visoke, vendar pa morajo uporabiti tudi najboljše vulkanizacijsko sredstvo, se rešuje s povečanjem moči vakuumskega stroja in izboljšanje strukture matrice.

Preveč trdi silikonski materiali oblikovan učinek ni enostavno kuhati, splošni proizvodni proces je težko doseči nemoteno predelavo proizvodov, oblikovanje izdelkov, ne polno in tako naprej, in v proizvodnem procesu lažje zlomljen, povečanje proizvodnje revnih .

Silikonski izdelki v primeru visoke trdote in majhnega pomanjkanja materiala, kako ravnati:

1, nizka trdota formule, olje bo večinoma več, čas parkiranja je predolg, površina bo neizogibno zaprl, tako da se vrnete na rafiniranje. Ampak tok se bo povečal po rafiniranju, tako da se ohladi parkiranje.

2, nizka trdota stvari, hitre besede lahko vodijo do gumijastega povratnega tlaka in mehurčkov, tako da se material zmanjša v hitrosti votline votline. Če je mogoče, mora biti lepilo dovolj hladno, da zmanjša tekočino.

3, formula lahko dodate nekaj podobnega kot TT, lahko dodate tudi majhno količino gume v prahu.