Svetovni trg nitrila iz gume bo do leta 2025 dosegel 2,59 milijarde dolarjev

Po poročilu raziskave in tržišč naj bi svetovni trg nitrile kavčuka (NBR) do leta 2025 dosegel 2,59 milijarde dolarjev, s povprečno letno stopnjo rasti 3,3 odstotka. Azijsko-pacifiška regija bo zagotovila dovolj prostora za rast industrije NBR.

 

NBR je eden najbolj vsestranskih sintetičnih kavčuka in porabi več v vrhunskih izdelkih.

 

Hitri razvoj industrij, kot so avtomobilski transport, metalurgija in rudarstvo, nafta, zemeljski plin, stroji in oprema ter zdravstvena oskrba na Kitajskem, v Indiji in državah jugovzhodne Azije, so spodbudili povpraševanje po izdelkih, kot so kabli, tesnila in tesnila , in je spodbudil razvoj industrije NBR. .

 

Poleg tega je povečanje potrošnega razpoložljivega dohodka in kupne moči držav ASEAN, vključno z Indonezijo in Tajsko, prispevalo k hitri rasti avtomobilske industrije in v prihodnosti tudi povečalo tržno porabo NBR.

 

Pričakuje se, da bo sestavljena letna stopnja rasti tesnila in O-obročev od leta 2017 do leta 2025 znašala 2,9%.

 

Povečanje porabe zdravstvene oskrbe v teh državah je še en ključni dejavnik pri povečanju porabe nitrilnih rokavic.

 

Pričakuje se, da se bo poraba nitrilnih rokavic v naslednjih nekaj letih najhitreje povečala zaradi uporabe izdelkov v zdravstvenem in higienskem sektorju.

 

Leta 2016 je evropski trg NBR predstavljal več kot 20% svetovnega deleža.

 

Petrokemična podjetja v Rusiji in drugih državah SND bodo na področju nafte in plina v veliki meri uporabljale gumijaste tesnile in druge izdelke iz gume, tako da bodo z nakupi in tehničnim sodelovanjem okrepili svoj položaj v svetovni industriji NBR.

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-pošta: sales@qlrubber.com