Kako dolgo bo trajalo, namesto mehke skupno gume?

Kako dolgo bo trajalo, namesto mehke skupno gume?

Nagume, ki so skupnije v obdobju uporabe, in pravočasno zamenjavo skupnih gume bo prinesla ne le dober učinek, ampak tudi zmanjšanje nepotrebnih težav. Pogosto eno slabo, namesto redno za zamenjavo izdelka, to bo samo težave, temveč tudi uporabniku, ki povzročajo velike izgube. Kot vsi vemo, jegume, ki so skupnije potrošni, gume počasi korozijo in staranje, torej skupno gume je najbolje, da nadomesti v določenem času. Nimajo idejo, da niso razdeljene še, in jo uporabite za nekaj časa, kar povzroči več izgub.


Kako dolgo bo trajalo, da nadomestiti zmehko skupno gume?Gume, ki so skupniZamenjava življenje mora biti v 3-5 let, če se uporablja v kemični cevovod ali pH. Jedka medij nadomestiti v krajšem obdobju čas, da bi se izognili več izgube.


Marsikatero odgume, ki so skupniproizvodov, surovin, po različnih medijev, ne poseben medij, na splošno sintetična guma, Gumeni izdelki so izdelani iz naravnega kavčuka in drugih sintetičnega kavčuka v razmerju, dolgo časa bo oksidacije korozije, gume skupnih proizvodov vsebujejo hlapne snovi, ali je v vlažnih v še vedno v procesu sušenja bo zmanjšala svoje življenje. Zato po splošni rabi Gumeni izdelki, plastične vrečke uporabljajte, ni dolgo v zraku, ki je tudi učinkovit način za podaljšanje življenjske dobe gume sklepov!


Haining Qianlang gume zmnožek tovarna

DODAJ:1. Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 Kitajske.

TEL:+ 86-573-87767299

FAKSA:+ 86-573-87763488

E-pošta:Sales@qlrubber.com