Gumijaste spojke Fleksibilna spojka za konstrukcijo gredi

Gumijaste sklopke Fleksibilna sklopka za konstrukcijo gredi

Ker je rokav ali obroček, ki obkroža rokav, zmožen približati zamašku ali nasloniti na zaustavitev pri uporabi sklopke, izboljšanje dogovora narekuje, da je postanek, smer puše ukrivljen konkavno. To pomeni, da so ti zamaški nameščeni v rokav ter obliko ali polmer zanke okoli rokavov. Spojka je elastična sklopka za konstrukcijo gredi za artikulacijo dveh segmentov gredi in obsega množico rokavov in množico obročastih delov, pri čemer je množica rokavov glede na središčno os M priključka in je obseg razporejen pri vnaprej določen kotni razmik, od katerih vsaka obdaja dva sosednja tulca in je vsak obojka obkrožena z vsaj dvema obročnima deloma, pri čemer je eden od kosov kosov zmožen prenosa navora skozi gredni del in drugi obročni kos zmore potisak, in nadalje obsega podporni mehanizem za vodenje množice obročastih delov na vsaj enem od rokavov in gumijastega elastičnega ohišja, zanke plošče, podpornega mehanizma in tulca, vsaj delno nameščenega v ohišje. Podporni mehanizem ima vsaj dva ločena zaskočna obroča, ki sta posamezno konstruirani in razporejeni na tulcu, od katerih ima vsak pritrdilni obroč nasproti nasprotnemu osnemu koncu obročnega kosa, ki je izpostavljen napetosti, aksialni položaj ovratnika glede na rokav, Vnaprej določen teoretični prerez kosov podprtih zank je vnaprej določen.

Glede na stanje tehnike je namen sklopke zagotoviti gibljivo sklopko, opremljeno z režo z izboljšano obliko, ki zmanjša ali razprši koncentracijo napetosti in doseže bolj enakomerno porazdelitev napetosti, s čimer se izognemo razpokam ali kakršni koli drugi poškodbi spojke in izboljšanje zanesljivosti in vzdržljivosti sklopke.

Gibljiva sklopka vključuje cevasto pesto iz togega materiala, pri čemer je pesto opremljeno z režo, ki se razteza v bistvu obodno, da zagotavlja pestrost na pesto, pesto z aksialno izvrtino. Sila vrtenja aktivne rotacijske gredi, ki je nameščena v aksialnem izvrtina na enem koncu pesta se lahko prenese na gnano gred, ki je povezana z drugim koncem pesta, pri čemer je obodni končni del pesta, ki meji na odsek odprtine. Konveksne oblike imajo arkano nazaj nagnjeno površino vsaj pri zunanji obodni del.

Prožna sklopka je bila izpostavljena preizkusu zlomov pri utrujenosti. Preizkus je pokazal, da je bila pri obremenitvi 150% večja od naznačene obremenitve, ko je bila obremenitev uporabljena približno 3 milijonekrat, je bila konvencionalna sklopka zlomljena, obremenitev pa je bila uporabljena celo več kot 10 milijonov krat. Še vedno deluje pravilno.

Nova sklopka vključuje aktivno polovično sklopko, pasivno polovično sklopko, aktivno polovično sklopko in pasivno polovično sklopko s priključnimi izvrtinami v priključni luknji za povezavo aktivne polovične sklopke in pasivne polovice. Noga priključnega zatiča, elastične tulke na pinju. Nova spojna konstrukcija je razumna, enostavna montaža, majhna teža, majhna velikost, nizki proizvodni stroški s kvantitativno kompenzacijo dvosomnega relativnega odmika, vibracij, oblazinjenja in druge zmogljivosti, zmogljivosti prenosa moči, se lahko široko uporabljajo pri pozitivnih in negativnih spremembah Mnogi, ki se pogosteje pogajajo v nizki hitrosti vrtilne gredi.

Spojka, vključno z aktivno polovično sklopko, pasivno polovično sklopko, aktivno polovično sklopko in pasivno polovično sklopko, so opremljena s priključnimi luknjami, ki vključujejo stožčaste luknje na polovičnem sklopu in pasivno. Valjasta luknja na sklopni gredi je povezana z veznim pin aktivne polovične sklopke in pasivne sklopke ter je fiksiran z elastično blazinico in matico, elastični tulček pa je nastavljen na zatič. Elastomer z velikim koeficientom trenja se kombinira na zunanji površini pasivne polovične sklopke.