Gumijaste sklopke Prenosni navor

Gumijaste sklopke Prenosni moment

Spojke so mehanski deli, ki se uporabljajo za povezovanje dveh gredi (pogonskih gredi in pogonskih gredi) v različnih mehanizmih, ki se vrtijo skupaj, da prenašajo navor. V hitrem prenosu moči pri visokih hitrostih imajo nekatere spojke tudi oblazinjenje, dušenje in izboljšanje dinamične zmogljivosti gredi. Spojka je sestavljena iz dveh polov, ki sta priključena na pogonsko gred in podrejeno gredjo. Splošni pogonski stroj večinoma s priključenim in delujočim strojem povezan, danes govorimo o korakih in metodah izbiranja sklopke diafragme.

Prvič, izbira standardne priprave diafragme. Oblikovalci bi morali najprej izbrati sklopko v nacionalnih standardih, standardih strojne industrije in nacionalnem patentnem sklopu pri izbiri, le v obstoječem standardnem sklopu in povezovanju patentov ne morejo zadovoljiti načrtovalnih potreb. Potreba po oblikovanju lastne sklopke.

2. Prilagodite model glede na premer gredi. Začetni izbor velikosti sklopke membranske sklopke, to je premer luknje gredi d in dolžine luknje lamel L, mora ustrezati zahtevam glavnega in končnega premera končne gredi, sicer je velikost sklopke nastavi glede na premer gredi d. Premer glavnega in gnanega končnega gredi ni enak običajnemu pojavu, ko navor, enaka hitrost, premer glavnega in gnanega končnega gredi ni enak, je treba izbrati v skladu z velikim modelom priklopa premera gredi. Nova zasnova prenosnega sistema, bi morala biti izbrana v skladu z GB / T3852 v določbah sedmih lukenj vrat, priporočila uporabo tipa gredi J1 osi za izboljšanje vsestranskosti in zamenljivosti, dolžine gredi v skladu z določbami standardi združevanja izdelkov

3. Izberite vrsto povezave. Vrsta priključne povezave je odvisna od izbire glavnega in pomožnega tipa osi tipa povezave, splošna uporaba ključnih povezav za tip in kodo združenega ključa, v GB / T3852 vsebuje sedem tipov ključnih tipov, štiri brezžične povezave, Z več tipkami tipa A.

4. Izbira sklopnih sort, tip, specifikacije. Glede na kombinacijo moči stroj in vrsto sklopke obremenitve, hitrost, delovno okolje in drugi dejavniki, izbrane sorte sklopk; glede na povezavo ustreznega, sklopnega in drugega dejavnika, izbranega tipa sklopke; glede na nazivni vrtilni moment, premer luknje gredi Z izbrano dolžino vratne odprtine. Da bi zagotovili jakost gredi in ključa, po izbiri modela sklopke, preverite, ali je gred in preverjanje trdnosti ključa dokončanje modela sklopke.Haining Qianlang Rubber Products Factory

ADD: 1. Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 Kitajska.

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-pošta: sales@qlrubber.com