Sprostitev kapacitete gumijastih cevi

Gumijaste cevi Kapaciteta sprostitve

Rubber cevi Objavljeno: avgust, stopnja proizvodnje etilen propilen kavčuka le 25%, v primerjavi z julijem zmanjšal za skoraj polovico. Toda cene etilen propilene gume na trgu ni narasla, ampak začeti neugodno, Yindie 300-500 juanov (t cena, enako spodaj). V teku tega leta na trgu je enostavno videti, da je etilen propilen kavčuk zbral mimo zvezda aure, trg vse ostrejšo konkurenco, nizke cene vodijo, proizvajalci dobiček zožiti ali pa bo postal nova normalna.

Gumijasta cev je sprostitev domačih proizvodnih zmogljivosti, od prevlade do razcveta. Ker stopnja lokalizacije ni velika gumijaste sorte, potem ko je Jilin Petrochemical edina proizvodna baza za proizvodnjo etilen propilenskega kavčuka. V visokem dobičku skušnjav so se domača in tuja podjetja pridružila vrstam gradnje etilen propilenskega kavčuka. Skoraj dve leti sta začeli obratovati Petrochemical Mitsui, naprava Ningbo SK in nova oprema Alang, izboljšala se je stopnja samozadostnosti domačega etilen propilenskega guma. Do sedaj je kitajska proizvodnja etilen propilenskega guma dosegla 370.000 ton, stopnja samozadostnosti od leta 2015 na 38,57% na 56,4%, znatno zmanjšala odvisnost od uvoza. Kapaciteta proizvodnje etilen propilenskega kavčuka se še naprej širi, stopnja porabe domačega trga se je počasi, zato se odvečna proizvodnja nikjer ne sprosti, konkurenca na trgu, cene še naprej tečejo nizke, proizvajalne stopnje dobička se zmanjšajo.

Gumijasta cev @ Drugič, pritok tujih proizvodov, da izkoristijo trg, volk več mesa in manj težko spremeniti situacijo. Globalni proizvodnji etilen propilenskega guma se še naprej povečuje. LANXESS Polymers je največji svetovni proizvajalec etilen propilenskega kavčuka, ki proizvede približno 22,34% svetovne celotne proizvodne zmogljivosti, sledi ji družba Exxon Mobil Corporation, letna zmogljivost pa znaša okrog 375.000 ton. Skoraj dve leti, ta podjetja povečati na svetovni postavitvi, nadzor trga etilen propilen gume, pravico do govora. Kitajska je bitka mnogih tujih proizvajalcev. Zanašajo se na tehnologijo in cenovno prednost, ki je zastrašujoča, v letu 2016 bo izvoz v celotni izdelek na Kitajskem dosegel 19,46 milijona ton; v prvi polovici letošnjega leta, dosegel 105.000 ton. Poleg tega se je gradnja italijanske Aini v južnokorejski tovarni etilen-propilen kavčuka v vrednosti 96.000 ton / leto začela obratovati, 50% svojih izdelkov bo izvoženih na Kitajsko, načrtuje kitajski trg do konca letošnjega leta. Do takrat bo tržna bitka bolj kruta.