Gumijaste cevi Prirobnica Tip Visokotlačni priključek cevi

Gumijaste cevi Priključek visokotlačnega cevnega priključka prirobnice

Priključek visokotlačnega cevnega priključka prirobnice

Mnoge vrste cevnega visokotlačnega cevnega prirobnice so: visokotlačna cev s cevjo, visokotlačna cevna navojna cev, montaža visokotlačnega cevovoda, visokotlačna cev, visokotlačni cev in druge sorte, v rudniku premoga, rudarstvu, kemikaliji, strojih, avtomobilih in druge industrije se uporabljajo zelo široko. Zaradi široke uporabe visokotlačne cevi je njegova dodatna oprema zelo razširjena.

Ko govorimo o visokotlačni cevi v francoskem stilu, bomo vedno povezani z visokotlačnim priključkom cevi, priključkom za cev smo govorili tudi o podrobni analizi, vendar nekateri ljudje še vedno ne razumejo njegove uporabe in izgledajo danes za vsakogar podrobno pojasnite svoje osnovne pojme in slike.

Različni sklopi spojnih sklopov s prirobnim visokotlačnim cevnim delom so razdeljeni na: tip A, tip B, tip C, tip D, tip E, tip F, tip H, prirobnični tip GB in glede na njegovo ukrivljenost, kot je: 30 stopinj , 45 stopinj, 75 stopinj ali celo 90 stopinj upognejo spoje, poleg visokotlačnih cevnih spojev lahko prilagodimo obdelavo, kot je britanski, ameriški nacionalni standardni priključek. Govorili o njegovi razvrstitvi. Potem govorimo o njegovi namestitvi. Opomba:

(1) cev v gibanju ali mirovanju, ne more biti prekomerno upogibanje, se ne more upogniti na koren, vsaj v premeru 1,5 krat, da se začne upogibati;

(2) pri premikanju v skrajni položaj cev ne sme biti preveč pritegnjena, bi morala biti bolj sproščena;

(3) poskušajte preprečiti deformacijo cevi;

(4) cev, kolikor je mogoče stran od komponent toplotnega sevanja, potrebno modno izolacijsko ploščo;

(5) se morajo izogibati zunanji škodi cevi, kot je uporaba iste komponente na površini dolgoročnega trenja;

(6) Če je cev, ki jo povzroča prekomerna deformacija lastne teže, morajo biti podporni kosi.

Visokotemperaturna cev - visokotlačni cevni postopek

1, z mešalnikom z mešanjem notranje plasti lepila, sredine plastike in gume; ekstrudirani z notranjim cevnim ekstrudorjem, prevlečeni s sredstvom za sproščanje na mehko ali trdo jedro (metoda zmrzovanja tekočega dušika tudi ne more umreti)

2, stroj za kalandiranje v sredino filma, plus sredstvo za sproščanje in v skladu z zahtevami procesa, ki se razrezajo na želeno širino

3, bodo pokrita z notranjo cevjo v navijalnem stroju ali pletenje strojnega navitja ali pletenja na bakrenih žicah ali vrvi iz bakrene žice, medtem ko sta v navijalnem stroju ali pletilni stroj na sredini filma laminirana v dveh slojih bakra ali bakra Žična vrv, navojna žica na začetku in koncu traku (nekateri stroji za zgodnje navijanje, ki so pred-bakrenimi jeklenimi žicami pred napetostjo)

4, znova v ekstrudorju, prevlečenem z zunanjo plastiko, nato pa zaviti v zaščitni sloj svinca ali tkanine

5, skozi cementno posodo ali vulkanizacijo solne kopeli

6 in na koncu odstranite vulkanizirano zaščitno plast, iz matrice, zadrževanje na cevnih spojih, test tlaka pri vzorčenju.

Skratka, proizvodnja visokotlačnih cevi uporablja več opreme, več vrst surovin, proizvodni proces je zapleten. Toda v zadnjih letih je lahko za poenostavitev primerna plastična ali termoplastični elastomer kot glavna surovina postopka proizvodnje hidravličnih cevi, vendar so glavne cene surovin, gumijaste surovine.