Gumijaste cevi Tubular Rubber Products

Gumijaste cevi Tubular gumeni izdelki

Cev se uporablja za prevoz plinastih, tekočih, blatastih materialov vrste cevastih gumenih izdelkov. Od notranjega sloja, zunanje plasti in sendviča, je lahko sendvič material, bombaž, zavese, žica in drugo polnilo.

Gumijasta cev je izdelana iz kloroprene gume, nitrilne gume; Kisla in alkalno odporna cev, odporna na visoke temperature, uporablja etilen propilen kavčuk, fluor gume ali silikonske gume in tako naprej. Narejen je iz naravnega kavčuka, stiren butadienskega gume ali butadienskega kavčuka. Notranji sloj cevi je neposredno izpostavljen obrabi in eroziji transportnega medija in preprečuje puščanje. Zunanja plast ščiti vmesni sloj pred zunanjimi poškodbami in erozijo. Vmesni sloj je tlačni sloj cevi in je zelo pomembna povezava. Del tlaka in teže. Delovni tlak cevi je odvisen od materiala in strukture vmesnega sloja. Zato je kakovost cevi zelo drugačna od kakovosti vmesnega sloja.

Izdelava cevi osnovnih procesov za obdelavo gume, vrvi (curtain line) in obdelave platna, oblikovanja cevi, strjevanja itd. Različna struktura in različna laminirana cev, postopki predelave sendviča in oprema za oblikovanje cevi se razlikujejo.

Popolna lepilna cevka, ker ni sendviča, lahko uporabite samo tlak iz cevi; Cev za krpo je treba uporabiti trak, zavito v notranjo plast stroja za oblikovanje; Žična sendvič cev v obliki prve spirale po kovinski spirali Pletenje in navijanje cevi je treba uporabiti poseben tkanin tkalski stroj ali navijanje stroj; Pletenje cevi je treba uporabiti pletilni stroj in tako naprej.

Pomembnost aplikacij cevi s hitrim razvojem družbe, razvoj prometa označuje tudi stopnjo razvoja mesta, tako majhnega kot dokumenta kroženja, zadene količine nosilcev predmetov, lahko transportira, a tudi zelo hitro, Tako kot Taobao hitro izrazi, ko jutro doseže naslednji singel, je služil popoldne.

Tako kot ta industrija cevnih transportov obstaja veliko omejitev, ne cev je dolga, to je premer cevi, ali pa logistična pot ni zelo gladka, potrebo po tranzitu, tako da je sila za logistično podjetje tudi Zelo pomembno, to ni časovno obdobje iz datoteke datoteke.

Obstaja stranka v Notranji Mongoliji potrebujejo velik premer cevi, posvetujte se več tovarne cevi, saj davek ni 包邮 dal veliki premer cevi ponudba je njegovo več srca, in na koncu se je stranka odločila za sodelovanje z Notranjo Mongolijo.


Haining Qianlang Rubber Products Factory

ADD: 1. Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 Kitajska.

TEL .: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-pošta: sales@qlrubber.com