Specifikacije gumijastih tesnil in njihovi varnostni ukrepi.

Gumijasti tesnili, kot pove že njihovo ime, so gumijasti tesnili. Ta vrsta tesnilnih trakov se pogosto uporablja v avtomobilih, strojih, vratih in oknih in tako naprej. Verjamem, da vsi poznajo njegovo vlogo pri prahu, zvočni izolaciji in tesnjenju.


Potem lahko tako majhen pečat igra tako veliko vlogo, kakšne so njegove vrste?


Trakovi iz gume za tesnjenje so v glavnem sestavljeni iz avtomobilskih tesnil, tesnil za vrata in okna ter mehanskih tesnil.


Najprej je mogoče avtomobilske vremenske pasove uporabiti v najrazličnejših aplikacijah, kot so karoserija, vrata, okna, sedeži in celo najbolj osrednje komponente motorja. Na primer, tesnilo vrat je razdeljeno na veliko velikost D 14 * 12 (mm), majhno velikost D 9 * 7 (mm) in velikost tipa P 28 * 11 (mm).


Drugič, materiali za tesnjenje vrat in oken na trgu so običajno razdeljeni na tri materiale: plastično jeklo, aluminijeve zlitine in hlode. Specifikacije tesnil, ki jih uporabljajo, so običajno 26 * 17 (mm).


Najbolj debela, mehanska tesnila se običajno uporabljajo v zabojnikih, hladilnikih, hladilnih vratih in omarah. Njene splošne specifikacije so na splošno 82 * 23 (mm).


Te tesnila, kot je zgoraj, je mogoče prilagoditi. Lahko se obrnete na proizvajalca, da prilagodite velikost in specifikacije svojih izdelkov glede na vaše potrebe. Uporaba tesnilnega traku je tako obsežna, predstavimo mu previdnostne ukrepe.


Prvič, če je tesnilni trak nameščen na mastnem mestu in je sonce zelo močno, ga pogosto očistite in se dotaknite tesnilnega traku. Če menite, da tesnilni trak ni elastičen, bodite pozorni na njegovo zamenjavo, kar pomeni, da se stara.


Drugič, pri nameščanju tesnilnega traku bodite pozorni na čiščenje. Po namestitvi ima tesnilni trak praviloma krčenje 2-3 cm, ker je elastičen, tako da ko enkrat težki predmet pritisne nanj, se bo določena količina skrčila.


Haining Tovarna gumenih izdelkov Qianlang

DODAJ: NO.10-2, cesta Lianbao, industrijski park Qianjiang, mesto Dingqiao, Haining, 314413 Zhejiang, Kitajska

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

WhatsApp: 008615024357914

WeChat: mhq1109

E-pošta: prodaja@qlrubber.com