Gume tesnila skupne osnovne elemente

Gume tesnila skupne osnovne elemente

Visoko elastičen polimerni spojine. Razdeljen na dve vrsti naravnega kavčuka in sintetične gume. Naravni kavčuk je iz kavčukovca, gume trave in druge rastline ekstrakcijo celic glije obdelavo iz sintetičnega kavčuka, različnih monomerov, ki izhajajo iz reakcije polimerizacije. Gumeni izdelki se pogosto uporabljajo v vseh vidikih industrije ali življenje.

Gumijasta tesnila so skupni osnovni element v s plombo, ki ima zelo pomembno vlogo v protislovje med prepuščanje in zapiranje. Probleme prepuščanje in zapiranje med ljudi osvajanja narave. Je bil pri spodbujanju tehnološkega napredka, za preprečevanje in zmanjšanje onesnaževanja okolja pomemben način. Gumijasta tesnila so razred Gumeni izdelki, ki se pogosto uporablja v zapiranje tehnologije. Ker gume je dragocen elastična polimer material, širokem temperaturnem območju, majhen stres iz različnih medijev bo imel večje deformacije, ta deformacija lahko zagotavlja kontaktni tlak, nadomestilo za uhajanje vrzeli, da se doseže namen pozidava je

Gumijasta tesnila glavni proizvodi so gumijasta tesnila, gume tesnila, tesnila prirobnice, gume amortizerji, gume tesnila, proti-obroči, X-obročki, Y-obroči, in druge oblike, velikosti, barve, gume, gume, gume, gume, gume, gume, gume, gume, gume, gume, gume, gume, gume, gume, metoda prirobnice, pad, ravno O, plastično vedro, še dolgo polje in tako naprej.

Gumijasto tesnilo je nekakšen skupni osnovni element v zaporkami, ki učinkovito rešuje problem uhajanja in zapiranje ker gume je polimer prilagodljiv material z visoko elastičnost in dobro izolacijo uspešnosti. Te osnovne lastnosti gume, da industrijsko odlična šok, pečat, izolacije in drugih materialov.

Eno, razvrstitev

1, glede različnih surovin, lahko razdelimo v dve kategoriji naravnega kavčuka in sintetične gume. Naravni kavčuk je relativno majhna, sintetična guma je nadoknadili pomanjkanje proizvodnji naravnega kavčuka, tako je izumil, z značilnosti naravnega kavčuka.

2, glede na obliko prvi imenuje drugače, lahko razdelimo na trdne gume, gume tekočino, mlečno gume, gume v prahu.

Drugič, uporaba

1, avtomobilski industriji: goriva sistemi, sistemi za gorivo.

2, dnevne potrebe industrija: ogrevanje, sanitarna oprema, oprema, itd, glede na različne materiale, ki uporabljajo okolje je tudi drugačen.

3, hidravlični pnevmatski industriji: polprevodniških proizvodnje in kemični industriji.