Izdelava vzorca silikonskega videza, podrobnosti postopka, Ali veste?

Izdelki iz silikona velikokrat dodajo nekaj površinskega videza, ki pogosto prinese več prodajnih priložnosti, na primer dodajanje različnih barvnih vzorcev LOGO in tridimenzionalnih vzorčnih vplivov na izdelke itd., In večina teh metod obdelave je znana, sitotiska, dvobarvno prelivanje in točenje itd., videz izdelka pa je zelo majhen, kako veste za površino silikonskega izdelka?


Namen silikagela je povečati videz silikonskega izdelka. Je bolj raznolika stran izdelka. Na primer, površina izdelka potrebuje več cik-cak oblik, obliko ugriza in več oblik je mogoče doseči s postopkom porjavenja. Prav tako spada v skupni postopek površinske obdelave. Glavni postopek lahko doseže učinek, ki ga je mogoče doseči neposredno na kalupu. Vzorec sušenja plesni se imenuje tudi grizenje plesni, jedkanje plesni in jedkanje plesni zaradi stroškov postopka. Nizka, učinkovita, hitra in široko uporabljana.


Poleg tega lahko doseže tudi druge učinke izdelka, kot so mat površina, pisava in tekstura LGLO, itd. Glavno načelo je kemična reakcija kemične površinske vode, na primer dušikove kisline iz močne alkalijske žveplane kisline, in proizvajalca silikonskih kalupov mora to nadzorovati. Stopnja reakcije zmesi se lahko doseže z različnimi učinki, njena uporaba pa lahko tudi prepreči hitrost krčenja plesni in pomanjkljivosti vpenjalne linije kalupa, izdelek iz silikonske gume pa lahko ustrezno poveča površinsko trdnost silikonskega elementa v plesen po sušenju.


Za postopek strojenja silikonskih izdelkov je težava obdelave prevelika v konstrukcijski strukturi izdelka in jekleni površini kalupa, kot je površina izdelka na silikagelu, postopek je relativno dolg, območje je razmeroma veliko, zapletena tekstura pa je težavna. Zavedajte se, poleg tega ima oblikovano jeklo peščene luknje, naklon materiala pa ni dovolj, kar bo privedlo do velikih in nizkih neenakosti v predelanih izdelkih.