Strukturne lastnosti in uporaba gumijastega vtiča

Strukturne lastnosti in uporaba gumijastega čepa

Zamašek hidravlične gume

Tesnila hidravličnih gumijev so osnovni sestavni deli mehanskih izdelkov. Skoraj vsak hidravlični izdelek ni mogoče ločiti od njega. Se pogosto uporablja v avtomobilih, motornih kolesih, inženirskih strojih in splošnih strojih. Tesnila se uporabljajo za preprečevanje uhajanja tekočine in preprečujejo, da bi zrak in onesnaževalci onesnaževali sistem in komponente znotraj sistema, da bi izboljšali učinkovitost in zmogljivost izdelka. 1 izvedba in tesnjenje tesnila hidravlične gume.

Uporaba numerične tehnike krmiljenja v gumijastih vložkih

Uporaba gumenih mehkih čepov v testnih primerih z visoko in nizko temperaturo

Povzetek: uporaba gumijastih mehkih čepov pri preskusnih primerih z visokim in nizkotemperaturnim temperaturnim preskusom, so visoki in nizki temperaturni primeri razdeljeni na napolnjene in neizkrbljene teste. Zaračunani preskusni vzorec mora odpreti preskusno luknjo na desni strani preskusne škatle, da preizkusni kabel preide skozi vodilno luknjo in od zunaj izvleči izvrtino z gumijastim mehkim vtičem. Če ni blokiran, zunanja stran ni blokirana. Zrak bo prodrl v preskusno področje, kar bo vplivalo na uuuuuuuuuuu

Razvoj znanstvenih in tehnoloških inovacij, ki vodijo razvoj medicinskega pluga iz butilne gume

In naložbe v raziskave in razvoj tehnologije so relativno majhne. Zato se mora dolgoročni razvoj domače industrije zamaškov iz butilne gume opreti na večje naložbe v raziskave. Najnovejše raziskave in razvoj v industriji butilne gume plug doma in v tujini, v glavnem vključuje naslednje vidike: 1. ultra čisto guma, posebni materiali in formulacije ter tehnološke raziskave. Te študije so namenjene zlasti zagotavljanju izpolnjevanja nekaterih posebnih občutljivih zdravil, kot so nekateri kemični in biološki proizvodi.

Haining Qianlang Rubber Products Factory

ADD: NO.10-2, Lianbao Road, Qianjiang Industrial Park, Dingqiao Town, Haining, Zhejiang 314413, Kitajska

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-pošta: sales@qlrubber.com