Priseski predelovanje Technology

Sesalno skodelice obdelavo tehnologija

Kako razumeti gume, modeliranje procesa

Stiskanje modeliranje je preprost in enostaven način, da preprosto gume. Proces je podoben vafelj, ki - nevulkanizirane gume je postavi v kalup votlino in nato zaprt in ogrevan za določeno vsoto. Ko so cured deli, se odstrani iz kalupa.

Vmesno natančnost stiskanje, modeliranje proizvodnje, ki je opredeljena kot izpolnjuje naslednje kakovosti standardne sestavne dele:

Guma Manufacturers Association, RMA-A2

RMA razreda A O-ring Tolerance

ISO3601-1 pečat strpnosti

ISO3601-3 razred N in S stopnjo tolerance

Stiskanje plesni so omogoča izdelavo najrazličnejših delov. Velikost oddelka lahko segajo od 0.024 palcev do 30 centimetrov v premeru.

Stiskanje modeliranje procesa

Stiskanje modeliranje je sestavljen iz več korakov:

Neposušenimi gume spojina nastane v ustrezno obliko in velikost, ki temelji na končni del strukture. Ta neposušenimi gumijaste oblike se imenuje a proizvajalci predoblik - je pripravljena oblikovani ali vtisnjen. Vsak plesni imeli drugačno obliko in velikost proizvajalci predoblik najboljših. Ko določimo optimalno proizvajalci predoblik, ima dve dimenziji, toleranca in obliko primerno zagotoviti, da oblika dela je pomembno. Pretirano materiala je izguba, in lahko povzroči trenutek, da postane preveč debel in premalo material lahko povzroči nekaj praznin.

Se proizvajalci predoblik se nahaja v votlini ogrevan plesni. Nato je zaprt plesni. Toplote in tlaka, ki se uporabljajo za tisk tisk. Tiska, ki se uporabljajo v proizvodnji uporablja programabilni logični krmilnik za nadzor nad ključne parametre, kot so temperatura, tlak in časa za zagotovitev, da je ki mora biti vzpostavljen v oknu vnaprej določeno toleranco. Odprite plesni. Sušeni gume kosov odstranijo z njihovih flash.

In potem skozi proces modeliranje po proizvodni postopek izveden, lahko vključuje obrezovanje, post-zdravljenju, samodejno pregled in pakiranje.