Govori o tesnilno prevleke

A, predmontaža preverite tesnila po predhodnem za deformacije in vpliv skupščina, v obstati preinstalled. Trim deformacije tesnilnim površinam, je zapiranje vrzeli biti izenačena, vrzel med najboljše v 0,1-0,2 mm in največ 0,8 mm da se prilega seal skupščine.

Drugič, obrezani, da odstranite odvečno lepilo strani pod pritiskom ozdravljenje iztiskanje, izboljšati videz kakovosti. Obrezovanje ni gume plasti.

Tri, lepilni zdravljenje takoj, ko pozornost naj se enakomerno. Skupne metode so roko slikarstva, škropljenje, roller coating, tlak, pritisk in Vakuumska impregnacija, potapljanje. En kos, majhno količino lepila ročno, z uporabo ščetko, lopatico in kolo v različnih oblik, ki se lahko uporabijo veliko površino prevleke spray pištolo, vendar lepilo je veliko tanjši. Visoko-cut lepilni vrzel lahko uporabljali metodo stavo. Litje v velikih količinah lepilo tlačna ali Vakuumska Impregnacija metode uporabljajo.

Štiri, predobdelava na tesnilni površini cilj je odstraniti maščobo, barve, rje in prahu. Dizelsko gorivo in bencin se običajno uporabljajo čistilne tekočine, natančnost ali majhno površino strojnih delov acetona, ocetne kis in vodo banana pranje topila, tesnjenje površine natrijev hidroksid, natrijev karbonat, natrijevega metasilicate in natrijevega alkalno raztopino čiščenje. Idealno obdelamo s trikloretilenom hlapi. Lakasto usnje na voljo plamen aparat za varjenje karameliziran še z Odstranjevalec rje ali metodo pranja.