Kaj so vzroki in rešitve za nastanek mehurčkov v silikonskih cevi?


Zakaj silikonska cev proizvaja mehurčke?


1. Problematika materiala: Ocenite, da je prozorni silicijev dioksid nečist ali mešan z drugimi belimi sajami.

2. Težave s koksanjem: mešanje gume ni enotno, zmogljivost polnjenja je nesmiselna, temperatura in čas odvajanja gume pa nista dobro nadzorovana.


Kako naj ga rešimo?

1: Prizadevajmo si za problem surovin: Izberite prozorno belo karbonizacijo z večjo čistostjo, očistite meso za meso in prečiščeno prosojno spojino.


2: v zvezi s procesom koksa problemi: nadzor temperature gnetenja, nadzor gneading čas, podaljšati prvotni čas gnetenja za 5-10 minut, nato pa urediti gume pregled.


Skratka, temperatura mešanja mlinca za silikonske cevi je prenizka ali pa stopnja mešanja ni dovolj, stopnja disperzije polnil ni dovolj in zrak se med vulkanizacijo ne izčrpa.

Za rezanje veziklov lahko uporabite ostro rezilo. Če je v njej rumena, je to problem RD, ker se zdi, da je trdota gume nizka.

RD ni lahko razpršiti, obratno olje je več, če ga dodajamo s sajami, je lahko vzrok grozdov saj, bo tudi pena, opazovala mehurčke.

Oblika, če je nepravilna, je problem razpršitve materiala, kot so RD, film itd. Če je okrogla, je lahko voda ali drugo, vendar

Verjetno ne bo problem z vodo. Če je temperatura sušenja previsoka, se bodo pojavili mehurčki.


Haining Qianlang Gumeni izdelki Factory

DODAJ: NO.10-2, cesta Lianbao, industrijski park Qianjiang, mesto Dingqiao, Haining, Zhejiang 314413, Kitajska

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-naslov: sales@qlrubber.com