Katere so skupne napake gumijastih amortizerjev?


Skupne napake gumijastih blažilnikov so ključna vprašanja pri vzdrževanju avtomobilov. Gumijaste lopute imajo odlične zmogljivosti pri lajšanju avtomobilskih vibracij in spodbujanju stabilnejšega delovanja avtomobilov. Široko se uporabljajo v različnih vrstah avtomobilov, zlasti v seriji dvosmernih valjev. Kot eden od ranljivih sestavnih delov avtomobilov lahko redno vzdrževanje učinkovito zagotovi varnost vožnje avtomobilov in podaljša življenjsko dobo s tem povezanih komponent. Običajno, če gumijasti amortizer odpove, ga je mogoče zaznati z naslednjimi metodami:


Najprej pustite avto voziti približno 10 kilometrov v sorazmerno slabem stanju na cesti pred preverjanjem ohišja amortizerja. Če je toplota omejena, amortizer morda ne deluje. Seveda je možno tudi, da se pomanjkanje olja amortizerja, ki ga povzroči ta čas, lahko ustrezno doda k odkrivanju maziva. Ravno nasprotno, to je resnična napaka, ki zahteva zamenjavo novega gumijastega blažilnika.


Drugič, blažilnik bo varen, če se po sprostitvi odbijača pojavita dva ustrezna skoka.


Tretjič, ko avto močno zavira pri nizki hitrosti, bo gumijasti amortizer neizogibno v stanju, če pride do znatnih vibracij v vozilu. Avto je treba vzdrževati v trgovini 4S.


Haining Qianlang Gumeni izdelki Factory

DODAJ: NO.10-2, cesta Lianbao, industrijski park Qianjiang, mesto Dingqiao, Haining, Zhejiang 314413, Kitajska

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-naslov: sales@qlrubber.com