Kakšna je globalna vrednotenje trga butilne gume leta 2025?

Glede na stalno raziskovanje na trgu raziskovalne institucije pričakujejo, da bo do konca leta 2025 vrednotenje tržišča na svetovni ravni na trgu butilne gume doseglo več kot 4,2 milijarde ameriških dolarjev, letna stopnja rasti v predvidenem obdobju pa bo 4,7-odstotna.

 

Povečanje tržne vrednosti butilne gume je bilo posledica močnega tržnega povpraševanja, farmacevtska industrija in industrija pnevmatik pa sta bili dve največji potrošniški industriji.

 

Povečanje stopnje nadomestitve pnevmatik je močno spodbudilo željo svetovnih proizvajalcev, da povečajo proizvodno zmogljivost butilne gume, tako da lahko proizvodi izpolnjujejo vse večje povpraševanje na trgu in dejavno razvijajo prekomorska podjetja.

 

Glede gumijastih vrst se pričakuje, da bo halogeniran butilni kavčuk do konca leta 2025 dosegel tržni delež v višini več kot 3,5 milijarde ameriških dolarjev, v primerjavi s povprečno letno stopnjo rasti 5,0% v predvidenem obdobju, od katerih bromobutil največ prispeva k rasti trga halobutilne gume.

 

Regionalno, azijsko-pacifiška regija vodi svetovni trg z visokimi stopnjami dobička. Ocenjuje se, da bo do konca leta 2025 vrednotenje trga azijsko-pacifiških butilnih gumijev doseglo več kot 2,4 milijarde ameriških dolarjev, v predvidenem obdobju pa se bo povečalo za 5,3%.

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-pošta: sales@qlrubber.com